måndag 21 september 2009

Rapport från helgen

Vilket väder! Hela helgen var det så skönt ute! Jag och sambon satt ute på balkongen och solade oss hela lördagen, det var nästan som sommar igen! Igår var jag ute och red (utan missöden den här gången) i T-shirt! Å då är det varmt kan jag säga eftersom jag är en mycket frusen själ.

I fredags var vi på "Flickan som lekte med elden" och den var nog som jag hade tänkt ungefär. Den var helt ok men absolut inget extraordinärt. Jag irriterade mig även såklart på vissa grejer som jag brukar, ska inte avslöja vad, ifall ni inte har sett den än. Men allt som allt var det trevligt med en liten utflykt till Östgötelandet. God mat åt vi också innan bion började.

Har även börjat läsa en ny vampyrbok, Evernight av Claudia Gray. Helt ok underhållande, ska fortsätta med den när jag kommer hem från jobbet idag!


onsdag 16 september 2009

Dagens vurpa...

Ja det var några år sedan sist, men nu var det tydligen dags igen. Jag har ramlat av hästen idag, så nu ligger jag mördbultad i soffan och kollar Tv. Fick för mig att jag skulle hoppa, å jäklar vad hon hoppade! Hindret var väl cirkus 40 cm men damen tog ett jättesprång på typ 2 meter istället. Lisa hamnade snett, hästen blev rädd, bockade iväg och jag flög som en kattapult...tja, det är väl sånt som händer när man håller på med hästar. Lilla häst var i allafall väldigt snäll och stannade efteråt så jag bara kunde hämta henne.

Å som de säger, det är bara att klättra upp igen. Så sagt och gjort, upp i sadeln igen och försök på nytt. DÅ gick det jättebra, lilla häst skötte sig exemplariskt!

måndag 14 september 2009

Hösttider...

Nu jäklar är det höst. Imorse när jag cyklade till jobbet höll jag på att frysa fast på cykeln! Nu är det till att plocka fram vantarna igen. Det märks även att det börjar bli mörkare om kvällarna.

Jag är ju absolut ingen höst/vintermänniska, men man får väl göra det bästa av situationen. Tända ljus, koka en kopp te och mysa med grisarna. Just nu är det knäpptyst i buren, verkar som om piggarna har gått i idé. Hmm det kanske är så man ska göra, dra ett täcke över huvudet och hoppas på att eländet snart är över...Haha nej nu ska jag sluta gnälla och krama grisarna istället!

söndag 13 september 2009

Liten tomte tittar ut...

Georgen älskar att ligga i timmerhuset och kika ut! När han ligger och sover där använder han fönsterkarmen som huvudkudde. Är han inte söt?!


fredag 11 september 2009

Svinet kan konsten att softa

Ja vissa har det bra, kan ligga & softa i hängmattan hela dagarna. Såhär låg Freddan i morse.

onsdag 9 september 2009

Tre pellets till G-force

Ja nu kommer äntligen min utlovade recension av G-force!

Allt som allt var det ett underhållande biobesök. Svinen var otroligt söta, och den bittra hamstern var en riktig sköning! Det som var kul med svinen var när dem sprang på alla fyra, då såg de verkligen ut som riktiga svin! Men oftast stod de på två ben, och tyvärr var de väldigt förmänskligade. Men det är ju som det brukar vara i Disneyfilmer. Får väl verkligen hoppas att ingen tror att marsvin är sådär på riktigt.

Handlingen var som väntat lite tunn, och jag störde mig på den svenska dubbningen (gick inte på org.språk här i lilla staden).  Men i det stora hela var det ungefär som jag hade trott, och jag skrattade många gånger. Mitt betyg blir tre pellets av fem, ett ganska bra betyg för att komma från mig! Kommer säkert att köpa dvd:n när den kommer sedan!

Nedan kan ni se orginalet vs kopian!


söndag 6 september 2009

Svinmarodörer...

De är ju roliga mina små svin när de käkar morot. Det här med att äta upp snyggt är inte deras grej, de strimlar istället...Ja se själva!


Idag är det dags för G-force! Återkommer med recension!



tisdag 1 september 2009

G-force!

Nu är det dags snart för premiären av G-force! Ska ju självklart gå på den, det är ju svin =)

Nu hoppas att jag bara att alla föräldrar inte ger efter för barnens tjat om att skaffa svin och tror att barnen ska klara att sköta djuren själva. Det kan tyckas som att det inte kan vara någon match att ta hand om så små djur, men det är mer än man tror! Själv har jag ju plockat mycket marsvinspoop i mina dar!

Så jag hoppas verkligen nu att detta inte kommer att göra att vi får massa ensamma ledsna grisar i små burar, och att folk inte dumpar dem när de tröttnat. I Metro har det faktiskt vart en artikel om det, läs här: Metro

Trailer: