fredag 23 september 2011

Veterinären igen

Ja ni läste rätt, vi har vart en tur till veterinären igen. Lillis sår vill helt enkelt inte sluta vara. Nu är prov taget och skickat på analys så får vi se vad det är för dumma bakterier som huserar där.

George var också med. Han nös så det stänkte när hon klämde på näsan, så då kunde hon ta ett prov på det. Sedan skulle de försöka få tag på en veterinär som kan lite mer om marsvin och se vad de säger om resultatet. Så det väntar vi också på.

Annars har George tappat lite i vikt så han har fått havrevälling för att lägga på sig lite. Å han älskar det! Så han slabbar, han har välling överallt när han smaskat klart! Sedan har han tappat sin knäppa tand. Suck, mina grisar är verkligen måndagsexemplar =) Så nu gör jag rent varje dag och hoppas på att det inte blir någon infektion.

Här är lite bilder från sista betesdagen den här sommaren, jag längtar redan efter nästa sommar...





5 kommentarer:

  1. Värsta frillan på det nya marsvinet :)

    Hoppas det löser sig!

    SvaraRadera
  2. Gubbarna då! Ni har verkligen en sagolik otur. =( Vi håller alla tummar och tassar för er och hoppas det ska ordna sig för både George och Lillis!

    SvaraRadera
  3. Det verkar gå troll i en hel del marsvinskompisar just nu, nu får det vara nog. Med senaste turen till vetten borde ni allt få bukt med lillis sår.

    SvaraRadera
  4. Krya på er! Hälsar Kringelkrokarna

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna allt vad jag kan!
    Rose-Marie

    SvaraRadera