söndag 4 april 2010

Jag blir gaaalen

Nej nu vet jag inte vad det är, det går ju för fanken troll i George! Problemen avlöser varandra nuförtiden.

George meritlista ser nu ut som följande: tappad klo, rinniga ögon (ibland), kanske ringorm och nu även blod i rumpan. Suck han är ju otursförföljd den lille grisen!

Det här sista upptäckte jag i torsdags kväll när jag skulle ta upp honom för gos. Tröjan blev nersmetad och jag släpade med honom till toa för närmare undersökning. Det ser helt enkelt ut som blodblandat snor som kommer från rumpan på honom. För övrigt är han pigg, han äter, trampar omkring och poopen ser annars ut som den brukar.

Tyvärr känns det som om veterinärerna ofta inte har riktigt koll, så det känns ingen idé sorgligt nog att kontakta dem. Dessutom är det inte så hela tiden, utan det dyker bara upp ibland. Stackars George, han är görtrött på att matte ska göra rumpkoll titt som tätt...

Någon som vet vad detta skulle kunna vara?

3 kommentarer:

  1. Svenska vetrinärer utbildas till att ta hand om boskap, för så säger de allsmäktiga jordbruksministeriet! Vilket är dubbelkorkat minst sagt. Fokuset efter det är på storsäljare såsom hund och katt. Speciellt hund är min gissning för de rackarna går sönder titt och tätt.

    Så mitt förslag är att försöka hitta någon som faktiskt specialiserat sig på exotiska djur (kategoriseras tydligen så iaf härom) och har ett egenintresse i det hela. Problemet är väl att utbudet kanske inte är fantastiskt i KHolm:/ Norrköping kanske?

    Lerin har hittat en bra vetrinär till Koko och QT, men det är nog lite långt att åka för er:) Mer positivt så har vi tagit ett viktigt steg på vägen för eget hus (yay!). Så då går det att hälsa på i framtiden:)

    SvaraRadera
  2. verkar det ha med poopet att göra, eller kisset, det blodiga? Kommer det alltså i samband med något av dem behoven. Tyvärr har jag ingen erfarenhet av blod ur rumpan. :C

    SvaraRadera