lördag 11 juni 2011

Uteliv

Puh, nu har det verkligen varit varmt en period. Idag mullrade det lite och så kom det lite regn, efteråt var det betydligt skönare luft ute.

Idag har vi passat på att fixa & dona lite i trädgården. Vi har slitit bort en buske som var halvdöd, och rensat en jäkla massa ogräs. Svinen var ute och käkade gräs. Är så härligt att man kan ta ut dem nu när vädret är bra! Saknar verkligen inte lägenheten.

Annars är det bra med piggarna. Lillis är pigg, glad & kurrig. Häromdagen var han sjövild och uppvaktade George gång på gång. George tycker att han är jobbig men han blir som tur är inte fly förbannad som man skulle kunna tänka sig att han skulle kunna bli. Han är verkligen en liten go farbror Geroge.

Är lite orolig för Georges tänder, de ser inte alls roliga ut. Men han verkar inte påverkad av det för han äter som vanligt. Är inte så förtjust i att söva honom och greja med tänderna. Han är ju lite skruttig så det känns så osäkert med en sövning. Så länge han mår bra tror jag att jag ska avvakta. Sedan rinner ögonen på honom hela tiden. Tror att det är något med tårkanalerna men det är ju svårt att veta. Problemet är att det känns som att veterinärerna här i stan heller inte riktigt vet.

Men som sagt, så länge han är pigg och glad och inte verkar besväras av det så avvaktar jag.

Önskar alla en fortsatt trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar