söndag 13 juni 2010

Bajsbrunt

Eftersom mammamelon tyckte att den senaste designen var bajsbrun så har jag bytt igen. Tycker att den nya är ganska fräck med mycket färg på kanterna samtidigt som det är neutralt vitt i mitten.

Som sagt, inte lätt att hitta det perfekta. Känner mig dessutom lite smått förvirrad nu när jag bytt så mycket fram och tillbaka.

Så fram med era åsikter (om de är positiva hehe)

5 kommentarer:

  1. Se om du inte kan göra färgen i mitten lite genomskinlig. Just nu är det en ganska rejäl kontrast mellan utsidan och insidan.

    Gillar blomtemat annars. Har de inget marsvinstema?:)

    Du kan alltid fixa till ett litet foto på Fred och George längst upp. Om du tittar på min blog så ser du att jag har ett foto längst upp.

    SvaraRadera
  2. Freddan och Georgen gillar blommor i gräset, de går att äta.

    Mamma gillar oxå blommor så det här var bättre

    Hej då.

    SvaraRadera
  3. Jag fattar inte hur jag ska göra den genomskinlig. Får vara så länge. Fanns tyvärr inget marsvinstema, annars hade det nog blivit det =)

    Jo jag har funderat på ett till foto, men jag fattar inte riktigt hur jag ska göra. Verkar nämligen som om det inte går att bifoga bilder som ligger på datorn, utan att man måste lägga dem på nätet först. Men jag ska lura lite mer på det så kanske jag kommer på hur jag ska göra =)

    SvaraRadera
  4. Vad snyggt det blev med så fräsiga färger!

    Hälsningar Rosen och "Humlan" och alla semestersvinen

    SvaraRadera
  5. Hihi ja visst är det fräsigt =)

    Kram

    SvaraRadera