måndag 14 februari 2011

Bråk

I morse innan jag gick till jobbet var det bråk om vem som ska bestämma av grabbarna. Milton for runt som en liten dammtuss och George (som då inte är riktigt lika smidig) gjorde små utfall mot honom. Det var ett jäkla kacklande på dem ett tag, men efter en stund började de äta hö.

Suck jag har ju väldigt dåliga erfarenheter av att sätta ihop killar med varandra så jag är lite skeptisk till hur det ska gå. Någon som har tips/idéer kring detta?

4 kommentarer:

  1. Gah så typiskt, som vanligt tipsar jag om stor yta kanske speciellt när dem lär känna varandra. Annars kanske du kan maila Irene på eragons, hon brukar ha kläm på att få flocksämja.

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det! Hur gammal var Falcor när du satte ihop honom med Yoda?

    Ringde Irene igår, och hon var skeptisk eftersom Milton är lite för gammal egentligen. Det fanns ju yngre marsvin men jag fastnade ju för den här killen så nu får jag väl skylla mig själv =) Irene föreslog att jag skulle lämna tillbaka Milton och ta någon av de yngre istället men du vet det klarar ju inte jag nu, att lämna tillbaka lilla plutten...

    Hennes förslag var då att jag skulle "sanera" och det ägnade jag hela kvällen åt igår...så nu håller jag tummarna att det ska fungera. MEN om det nu inte gör det, så kommer jag nog att kastrera båda pojkarna och så får de varsin flickvän istället.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vi håller tummarna för att det ska fungera att ha dem tillsammans! Och vilket fint namn du valde, till lilla hingsten ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Hehe jag förstår ditt dilemma, jag hade också haft svårt att byta. När jag hämtade Falcor var han 8 veckor, så han var ju bara bebisen. Dessutom hade jag ju tur (i oturen) att det var sommar så jag kunde ju ha dem ute i en stor betesbur under hela lära känna perioden i princip. Dessutom är Falcor (peppar peppar) den minst hormonstinna hane jag stött på hittills...ungefär som en Yoda junior.

    Nåja, mitt flyt är nog inte mycket till hjälp för er, så vi håller tummarna att det kanske hjälper med saneringen.

    SvaraRadera